top of page

Helpt u mee?

Uw hulp is hard nodig om onze projecten uit te kunnen voeren.

Met uw hulp kunnen wij kansarme kinderen weer een kans geven op een betere toekomst. Een Kans voor een Kind!

QR donatie december.png
Sponsor een Kind

Voor een vast bedrag van 10 euro per maand is de opleiding van een kind gegarandeerd en geeft u een kind een kans op een betere toekomst.

 

Na inschrijving ontvangt u de gegevens en een foto van ‘uw’ adoptiekind. Jaarlijks ontvangt u het schoolrapport.

Schenkingsakte

Een periodieke schenking is een structurele gift aan een goed doel (ANBI) die is vastgelegd in een overeenkomst. Child Support Indonesia is aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI) en is vrijgesteld van schenkbelasting.

 

U als donateur profiteert maximaal van de giftenaftrek. Een notariele akte is niet meer noodzakelijk. U regelt een schenkingsakte gemakkelijk via de site van de belastingdienst. Wit u graag meer informatie? Gebruik dan de knop hieronder.

Sponsor of donateur

Met uw donatie helpen wij kansarme kinderen in Indonesië en kunnen de projecten van de stichting gecontinueerd worden. Child Support Indonesia is een ANBI geregistreerde organisatie en uw gift is dus aftrekbaar van de belasting.

 

U kunt uw gift overmaken op:

 

Stichting Child Support Indonesia

NL06 INGB 0000 006799

 

U kunt ook gebruik maken van de donatiemodule van stichting Geef of scan de QR code.

Uw bedrijf
Toko Neba

Uw bedrijf kan een belangrijke bijdrage leveren aan de projecten. Child Support Indonesia is geheel afhankelijk van giften.

 

Door eenmalig of structureel een of meerdere projecten met uw bedrijf te steunen kunnen wij vele kinderen in Indonesië weer een kans op een betere toekomst geven.

 

Het steunen van een goed doel kan ook fiscaal aantrekkelijk zijn voor uw bedrijf.

 

Wilt u ons graag financieel steunen dan kunt u gebruik maken van de donatie-module op deze pagina. Wilt u graag een actie organiseren, een collecte-bus op uw balie plaatsen of overweegt u een donatie in natura? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Toko Neba is een goede-doelen winkel in Ede. Toko Neba verkoopt handwerk uit Indonesië.

 

Door eigen import zijn de prijzen laag. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan de inkoop zodat de producten kwalitatief goed zijn EN zodat de makers en kleine handelaren een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. Alle producten zijn dus Fairtrade.

 

De volledige winst van alle verkopen bij Toko Neba gaat naar de kinderprojecten van stichting Child Support Indonesia.

 

U kunt van donderdag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur terecht in onze winkel aan de Stationsweg 56 in Ede. In onze webwinkel kunt u natuurlijk 24/7 terecht.

bottom of page