top of page
242255151_219572340204251_7972392556146846578_n (1).jpg

Helpt u mee?

Jouw hulp is hard nodig om onze projecten uit te kunnen voeren.

Samen kunnen wij kansarme kinderen weer een kans geven op een betere toekomst. Een Kans voor een Kind!

HELP HELPEN

Help ons om kinderen de kansen te geven die ze verdienen

Bij Child Support Indonesia zijn we toegewijd aan het creëren van een betere toekomst voor kinderen in Indonesië. Maar we kunnen dit niet alleen. We hebben jouw hulp nodig om deze missie voort te zetten en nog meer kinderen te bereiken.

Waarom doneren?

Jouw donatie maakt direct verschil in het leven van kinderen en kansarme gezinnen in Indonesië. Met jouw steun kunnen we kinderen voorzien van educatieve hulpbronnen en programma's die hen helpen bij hun academische ontwikkeling. Jouw bijdrage maakt het mogelijk om kinderen een kans te geven op een betere toekomst. En dat verdient toch ieder kind.

Hoe jouw donatie helpt

Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil. Jouw donatie gaat rechtstreeks naar projecten en initiatieven die kansarme kinderen ondersteunen. Met jouw hulp kunnen we meer kinderen bereiken en hun toekomst vormgeven.

Hoe kun je helpen?

Er zijn vele manieren om te helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het sponsoren van de schoolopleiding van een kind via het sponsorplan van Child Support Indonesia. Meer informatie en aanmelden? klik hier

 

Ook leuk is shoppen in onze goede doelen winkel Sarong Batik. De volledige winst van alles wat we bij Sarong Batik verkopen gaat naar de projecten van Child Support Indonesia. 

Wil je graag een donatie doen? Elke bijdrage, groot of klein, helpt! Jouw bijdrage maakt het mogelijk om kinderen een kans te geven op een betere toekomst. Samen kunnen we levens veranderen en een blijvende impact maken op de levens van kinderen in Indonesië.

Gebruik de donatie module hier op de site of maak uw bijdrage over op:

Stichting Child Support Indonesia

NL06 INGB 0000 006799

De stichting is ANBI geregistreerd dus uw gift is aftrekbaar van de belasting.

 

 

Schenkingsakte - Periodieke schenking

Een periodieke schenking is een structurele gift aan een goed doel (ANBI) die is vastgelegd in een overeenkomst. Child Support Indonesia is aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI) en is vrijgesteld van schenkbelasting.

 

external-file_edited_edited.png

Bedankt!

Namens alle kinderen in Indonesië, elk gezin dat we ondersteunen, en elk leven dat we positief kunnen beïnvloeden, willen we je hartelijk bedanken voor jouw steun en vertrouwen.

Samen kunnen we een wereld van verschil maken!

Als donateur profiteer je zo maximaal van de giftenaftrek. Een notariële akte is niet meer noodzakelijk. Je regelt een schenkingsakte gemakkelijk via de site van de belastingdienst. Wil je graag meer informatie? Mail naar info@childsupportindonesia.nl en we helpen je graag.

bottom of page